opc_loader

Wensenlijst

Corona Veilig Kantoor en Corona Veilige School

Corona veilig kantoor en Corona veilige school zijn werknamen van Gezonde Werkomgeving BV. Gezonde Werkomgeving heeft als doel om voor alle werkende en lerende de luchtkwaliteit, het comfort en het gevoel van welbehagen te verbeteren.

Gezonde Werkomgeving is een initiatief van Augias Schoonmakers, Van Overhagen Vastgoed en De Aanhuurmakelaar. Door de complemetaire diensten die deze partijen aanbieden zijn wij heel goed in staat om te bedenken waarmee wij het comfort, het gevoel van welbehagen en de gezondheid van mensen kunnen verhogen.

De basis van ons advies zijn uitgebreide luchtkwaliteitsmetingen waarmee wij de luchtkwaliteit monitoren en waaruit wij diverse conclusies trekken. Wij geven, bij voorkeur eenvoudige, tips om de luchtkwaliteit te verbeteren. Naast het meten en verbeteren van de luchtkwaliteit verkopen wij allerlei gezonde en comfortverhogende producten en diensten.

Voor vragen en/of opmerkingen zijn wij altijd te bereiken via telefoonnummer 088-2264850 of via de mail info@gezondewerkomgeving.nl