opc_loader

Wensenlijst

Real Time Klantenteller (tel sensor)

Met deze real time klantenteller ben je in staat om via het bijbehorende en meegeleverde programma real live te meten hoeveel klanten er binnen zijn. De kosten voor het bijgeleverde programma zijn  € 50 voor maximaal 5 telsensoren. De software is af lezen op elk apparaat (bijvoorbeeld telefoon of tablet) met een verbinding met internet. 

Via een sensor worden de ingaande en uitgaande bewegingen waargenomen. Op deze manier weet je altijd hoeveel mensen er binnen zijn en hoeveel mensen er nog bij kunnen om de regels van het RIVM te kunnen opvolgen. Het is mogelijk om voor € 110 een mini pc monitor begeleverd te krijgen. 

Doordat de software is af te lezen op een tablet is het bijvoorbeeld mogelijk om achter het raam direct duidelijk te maken of er nog mensen in de winkel of het gebouw mogen. Denk hierbij aan een rood of groen scherm.

Deze technische oplossing is wat ons betreft een must have vor elke winkelier die zijn klanten goed wil bedienen. Maar is natuurlijk ook heel goed toepasbaar bij scholen en kantoren. Het is immers goed uit te rekenen hoeveel mensen er op een verdieping/gebouw mogen komen en toch zeker te weten dat er voldoende ruimte is voor de anderhalve meter maatschappij.

Neem voor meer informatie contact op met ons kantoor.

1.100,00
(Prijs excl. btw)
Zet op wensenlijst
Beoordelingen (0)
Real Time Klantenteller (tel sensor) heeft nog geen reviews. Deel uw product ervaring en plaats een review.

Aanbevolen artikelen:

Laatst bekeken items